torsdag den 14. maj 2015

Opskrift

Grillet marsvin, spises ved særlige lejligheder som fødselsdag eller Mors dag!

Dagen før skaffes et ungt marsvin pr. gæst, dette slås ihjel, skoldes kortvarigt, pakkes ind i et håndklæde et par minutter, herefter kan alle hår gnides af.
Indvoldene tages forsigtigt ud så tarmen ikke går i stykker, marsvin er ikke så tykke uden pæls!!
Herefter marineres dyret til næste dag i en olie eddike lage tilsat lime, salt, peber og evt. Hvidløg.
På dag stoppes dyret med urter og grilles.
Serveres med kogte kartofler, oste gratineret spaghetti og grøntsags fyldt peberfrugt.

Skinnet spises med selvom det er sejt, knogler og tænder suttes ren for kød.

Om vi kan lide det? Det bliver nok aldrig en hofret hos os


1 kommentar:

  1. Nyder at läse jeres Blog, og gläder mig vanvittig til at se jer igen og rigtig udspörge jer om turen!
    Alt vel her, har det begge godt, men jeg drömmer selvfölgelig om näste längere rejse...
    Knus fra os begge,
    Bodil.

    SvarSlet